Superkrachtenlessen

Wat ik het liefste doe is; helpen, ondersteunen, mogelijkheden zien en bieden centraal. Voor jong en oud! Dit is mijn drijfveer, mijn geluk en mijn passie! En zoals je mag gaan ervaren, als je vanuit je talent werkt, ben je in je element, doe je iets waar je blij van wordt en het levert je zoveel energie op! Ik gun iedereen een positief gevoel. Mijn doel is om mensen en kinderen te laten ervaren dat zij de moeite waard zijn. Iedereen verdient het er te mogen zijn. Soms is dat gevoel even weg en wordt er ander gedrag voor in de plaats gesteld.

Iedereen met veel plezier naar school en/of hun werk te laten gaan is wat ik alle mensen gun. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer je positieve aandacht aan mensen geeft, zij in staat zijn hun verborgen talenten te ontdekken. Hierdoor krijgen zij meer zelfvertrouwen en durven zij weer in zichzelf te geloven. Naast individuele coaching bied ik ook ondersteuning en coaching aan bij scholen. Met mijn bedrijf sta ik op de poster van Stichting Veilig Onderwijs, omdat ik een veilig klimaat op school het belangrijkste vind dat er is.

Ik heb een leraren- en coachingsachtergrond en heb een spelletjeskar ontwikkeld, waarin ieder type kind/volwassen een spelvorm kan kiezen die aansluit bij hoe hij zich op dat moment voelt. Doordat het zo goed aansluit en ze het zelf kunnen kiezen/bepalen, draagt het heel erg bij aan hun weerbaarheid en aan lekker in je vel zitten. Iedere school wil ik de kans geven om veiligheid op een te zetten en maak elke kar op maat zodat de kar past bij iedereen zijn of haar wensen.