In de praktijk

Raymond en Denise van de Schaaf Libeton, ouders van Faye
De reden dat wij met bijles zijn gestart, is dat Faye op school moeite had met rekenen. Op school konden ze haar niks meer bieden en thuis was er alleen maar frustratie. Rekenen vinden wij heel belangrijk, dat je de basis hierin goed meekrijgt voor de toekomst. Hierdoor zijn wij gaan zoeken op internet en kwamen wij bij Corina (After School Coaching). Het telefoongesprek met haar voelde al goed. Na onze behoefte te hebben aangegeven, is zij zelfs bij de juf van Faye op bezoek geweest om te bespreken waar de knelpunten lagen. Faye vond het zelf geen probleem om naar Corina te gaan. Dit is mede te danken aan haar werkwijze. Faye voelde zich goed op haar gemak en was ook erg enthousiast over de manier van aanpak. Het ging niet alleen over rekenen, maar ook over Faye. Je zag een stijgende lijn in de resultaten van Faye. 
 
Gastles aan kindercoachopleiding
Als je je talent ontdekt en ermee bezig bent, lijkt het alsof het vanzelf gaat, je ziet twinkeling in de ogen en mensen geloven wat je zegt. Je ziet en voelt passie en mensen worden erdoor aangestoken. Hierdoor kunnen zij ook in hun kracht komen staan! Al met al was het een hele volle dag, waarin ik veel heb geleerd, vooral over mezelf. Dank.

Ik vond het een fijne les met enthousiaste mensen!
Ik heb letterlijk genoten van jullie enthousiasme en heb daardoor ook meer van mezelf kunnen laten zien en heb ook het kind in mij weer even gezien (al is dat nooit helemaal weg bij mij ;)). Ik wil jullie dan ook bedanken voor de fijne dag en voor alles wat ik van jullie heb mogen leren!

Jullie talenten liggen bij het enthousiasmeren van anderen, anderen zich op hun gemak laten voelen, een open sfeer creëren en totaal zonder schaamte iets doen! Nogmaals bedankt!