In de praktijk

Talenten project van een bruisend team namelijk kinderdagverblijf de Cocon


Recenties van mijn grootste inspirator Els Pronk en Jeanette Bakker over het talentenproject met het team van kinderdagverblijf de Cocon. Fantastischom ze te mogencoachen zodat zij met de kinderen nog talentgedrevener  kunnen werken dan als ze al zo goed deden.Getuigschrift gemaakt door de ouders van groep 6/7/8)

“Corina is een enthousiaste, jonge, gezellige, creatieve, oprechte, eerlijke, begripvolle, lieve juf en dat heeft veel invloed op kinderen. Bovendien weet zij de orde in haar klas altijd te houden. Zij is ook op een gepaste wijze een grote vriendin en een vertrouwenspersoon voor onze kinderen. En dankzij haar extra opleiding hebben de kinderen geweldige gymlessen. Zij maakt geen onderscheid en behandelt alle kinderen op dezelfde manier en maakt geen uitzonderingen. Alle kinderen krijgen een eerlijke kans van haar!

Het zelfstandig werken in een vrij hoog tempo is ook een belangrijk punt waarmee zij onze kinderen op een juiste manier voorbereid op de grote stap naar het middelbaar onderwijs. Zij heeft de klas 2 jaar geleden overgenomen. Zij hadden een achterstand vooral in rekenen. Het is buitengewoon knap dat zij zonder ervaring deze achterstand heeft weggewerkt en dat nog wel in het Jenaplan onderwijs.

Als laatste willen wij aanhalen dat de samenwerking die zij heeft met haar bovenbouw collega uniek te noemen is. Het overleg en het plezier dat zij met elkaar hebben, zorgt ervoor dat er een bovenbouw gevoel gerealiseerd is i.p.v. rivaliteit.”